Välkommen ombord

Välkommen ombord på vår unika och supertrevliga bastuflotte i Göteborgs södra skärgård. Här kan du och dina vänner njuta av havet, varm badtunna, bastubad, god mat och dryck i en härlig kombination. 

Möte eller konferens

Planerar du ett möte med kollegor eller kunder? Vi kan hjälpa er med konferensfika, lunch och allt som behövs för en lyckad skärgårdskonferens. Vi kollar på ett passande upplägg just för er.

Mat och dryck

Vad sägs om lite färska skaldjur efter bad och bastu? Vi erbjuder catering av mat & dryck efter önskemål. Hör av dig så kommer vi gärna med idéer och prisförslag.

Transporter

Ni tar er smidigast ut till Donsö med Styrsöbolaget, aktuell turlista finner ni på Västtrafik. Önskas båttaxi eller har ni behov av att bli upphämtade och lämnade vid annan plats än Saltholmens brygga så löser vi det med erfaren och utbildad båtpersonal.

Donsö hamn

Flotten ligger förtöjd vid kaj i Donsö hamn. Endast ett stenkast från färjeläget, längst ut på bryggan med utsikt mot grannön Styrsö. Inifrån bastun har du en härlig vy med havet och skär precis utanför fönstret. En ren skärgårdsidyll.

Vanliga frågor och svar

Lämplig gruppstorlek är 10-14 personer.

Bastun rymmer 6-8 personer

Badtunnan rymmer 6-8 personer

  • Bad + Bastu – 5000 SEK
   Boka hela flotten. Uppvärmd badtunna och bastu vid ankomst.

 

  • Bastu – 3750 SEK
   Det går bra att hyra flotten med endast uppvärmd bastu.
 •  
  • Lokal – 2500 SEK
   Hyr flotten som mötes- eller festlokal (bad/bastu ingår ej)