Skärgårdsevent

Möte eller konferens

Planerar du ett möte med kollegor eller kunder? Hör av dig med era behov så hjälper vi er vidare för en lyckad skärgårdskonferens.

Mat och dryck

Vad sägs om lite färska skaldjur efter bad och bastu? Vi hjälper er gärna vidare till duktiga leverantörer för catering av mat & dryck som kan passa i samband med er vistelse hos oss.

Transporter

Ni tar er smidigast ut till Donsö med Styrsöbolaget, aktuell turlista finner ni på Västtrafik. Önskar ni bli upphämtade och lämnade vid annan plats än Saltholmens brygga finns olika alternativ som båttaxi och ribb. Kontakta oss för mer information kring resa.

Donsö hamn

Flotten ligger förtöjd vid kaj i Donsö hamn. Endast ett stenkast från färjeläget, längst ut på bryggan med utsikt mot grannön Styrsö. Inifrån bastun har du en härlig vy med havet och skär precis utanför fönstret. En ren skärgårdsidyll.

Vanliga frågor och svar

Bastun rymmer 6-8 personer

Badtunnan rymmer 6-8 personer

Sittplatser för cirka 10-12 personer

Bad + Bastu – 5000 SEK
Boka hela flotten. Uppvärmd badtunna och bastu vid ankomst.

Bastu – 3750 SEK
Det går bra att hyra flotten med endast uppvärmd bastu.

Lokal – 2500 SEK
Hyr flotten som mötes- eller festlokal (bad/bastu ingår ej)

Priserna ovan är inkl 25% moms

Absolut, det går jättebra. Dock har vi ännu inget kök så det finns ej några kyl- eller matlagningsmöjligheter. Det vi kan lösa är grill för tillagning samt is för kylning, detta mot en mindre kostnad. 

Toalett finns i form av en modern mulltoalett.
Vi har inga duschar inomhus men under sommarhalvåret så är vår utedusch med sötvatten igång på däck.

Hör av dig vid frågor eller förfrågan till